søndag den 21. oktober 2012

Mousse, chokoladedesserten

Knægten lavede dessert til os på store bagedag:

Mousse med chokoladesmag fra Isis
Drysset med lidt hakket mørk belgisk chokolade 55%, med sødestof fra stevia planten.
Moussen en meget flydende når den er lavet og bliver lidt gele-agtig, når det først stivner på køl.

 Den unge dame hjalp med at hakke chokoladen.
Disse 6 små glas blev dessert dagen efter.

Livet's glasur er børn:
"Er du kommet til at spise lidt af chokoladen"? spurgte jeg, eftersom hun havde chokolade-spor rundt om munden.. "JA, men hva nu hvis det var giftig..det var jeg jo nødt til at prøve inden det kom ned i maden!" svarede hun tilbage -det kunne hun jo have ret i, den unge dame :) og jeg måtte minde hende på at jeg ikke ville sætte hende til at hakke noget der var giftig eller farlig. Hun kan en del "snyde-tricks"..
Der kommer så mange sjove kommentarer fra børn -det er herligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...